tirsdag 8. august 2017

Renovere 70 tallshus

Totalrenoverte 70-tallshuset på to måneder. Hvit minimalisme råder i Carina Aas sitt nye drømmehjem. Syns du 60-tallshuset fortjener å bli årets Botrend-hjem?

Asker har mange fine 60- og 70-tallshus, og de trenger i mange tilfeller teknisk . Vi ville i allefall ikke ha et dørgende kjedelig 70-tallshus fra Block Watne i et boligfelt. Shocked Store kameler måtte svelges da vi etter år . Verre var det å totalrenovere det nyinnkjøpte furuhelvetet, og det på knappe uker. Vi orket ikke engang tanken på å bo på en byggeplass, . Kjære alle dere flinke damer her på KG. Noen av dere som har kjøpt et av disse typiske tallshusene og pusset opp? Har du tips til hvordan dette huset kan se litt mer.


FPForum › Hjem og utstyr › InteriørhjørnetBufretLignende28. Renovere 70-tallshus Interiørhjørnet. Det hadde vært stas å få til noe slags moderne-retro-nordisk 70-tall, men hvilke elementer bør man . Moltemyrprosjektet i Arendal er en forlengelse av Blakstadmodellen. Nå er det rehabilitering som står på timeplanen for elevene ved Sam Eyde .

Huset vi har kjøpt er et typisk 70-tallshus, du vet de laange husene, og er på 2kvm:) Så vi har stooor plass. Dette nydelige hjemmet som er et hus fra 70-tallet ligger i Melbourne i Australia. Huset er totalrenovert av designfirmaet . Kjøkkenet var ikke pusset opp siden huset var nytt på 70-tallet, og trengte nå en god oppgradering. Oppussing av kjøkken i 70-talls hus.


Slik så kjøkkenet ut før oppussing. Det gamle, men sjarmerende kjøkkenet fra 70-tallet. Se hvordan 70-tallshuset ble totalforvandlet!


Sølvvinnerne i Norges vakreste hjem har lagt ned et enormt antall arbeidstider i boligen sin. Det var opprinnelig et typisk 70-talls hus med valmet tak. I 19ble taket løftet av forrige eier. Innvendig går taket til mønet i deler av andre . Det streite ferdighuset fra 1970-tallet er med enkle grep oppjustert til et lyst og lekkert hjem tilpasset moderne boligdrømmer.


Ut på tur - Oppussing av 70-talls hus - Interiør - Hage - Foto. Hun forteller at målet er å finne ut hvordan de kan oppgradere 60-, og 70-tallshus til samme som eller bedre nivå enn dagens passivhus. Vi overtar hus om to dager, så da er det bare å brette opp armene og sette igang!


Et slikt 70-tallshus er lett å bygge om, sier Syrstad. I løpet av årene med renovering har de fått to barn, og har brukt kveldene aktivt til å . Det er et stort behov for å energieffektivisere bestående bygninger, og jeg tenker da særlig på hus fra 1960-, 70-, og 80-tallet, sier daglig leder i .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...