tirsdag 12. september 2017

Innrede stue med åpen kjøkkenløsning

Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning, og særlig på hytta er det koselig å være. Det finnes mange måter man kan innrede et åpent kjøkken på,. Dropp overskapene for å gi mer stue-følelse i kjøkkent.

Istedenfor en tradisjonell kjøkkenvifte, vil en lekker ventilator se bedre ut på beggen. Flere og flere ser det praktiske med å ha en åpen stue og kjøkkenløsning da du kan ferdigstille maten og underholde gjestene, fortsetter han. Ved innredning av leilighet eller hus har vi vanligvis noen tanker eller en bestemt plan om.


En åpen kjøkkenløsning er ikke alltid det beste alternativet.

Hva er viktig å tenke på ved innredning? De fleste vil ha åpne kjøkkenløsninger, det brukes som et allrom . Mange river vegger for å binde sammen kjøkken og stue og mitt inntrykk er at mange boliger (både hus og leiligheter) har åpen kjøkkenløsning . Gulvet: Hvis du har en åpen kjøkkenløsning, kan det være en smart idé å legge et gulv på kjøkkenet som skiller seg fra gulvet i det tilstøtende . En av hovedgrunnene til at vi falt for huset vårt var muligheten for å slå ned deler av veggen mellom . Annen etasje består nå kun av ett stort rom etter at to vegger er revet ne og fungerer som husets storstue med åpen kjøkkenløsning. Hvem har ikke lest flotte reportasjer i interiørbladene om åpne, luftige planløsninger, hvor kjøkken og stue danner et allrom - husets hjerte?


Leste i OBOS-bladet at færre nå svarer at de vil ha åpen kjøkkenløsning. Romsligere stue, eller stort kjøkken med gulvteppe, salong, godstol og TV-krok?

Ville dere beholdt kjøkkenet slik det er eller åpne opp mot stua? Kom også gjerne med forslag til innredning alt fra vegger, gulv og skap:). Jeg har nettopp fjernet veggen mellom stue og kjøkken, og fikk en mye større stue, . En mer åpen løsning og klassisk innredning står på ønskelista i rekkehuset i Lillestrøm. I tillegg til å fjerne veggen mellom stue og kjøkken, ønsker familien en luftigere løsning i. Hva er fordelen med åpen kjøkkenløsning? Gang, soverom, ba bod og stue med åpen kjøkkenløsning.


Pent kjøkken med hvit innredning og kjøkkenøy. Gang, soverom, ba stue med åpen kjøkkenløsning. Bad med lys innredning og opplegg for vaskemaskin. Gang, seperat toalett med servant med innredning, lys, pen og romslig stue med god plass for spisestue, åpen kjøkkenløsning med flott . Meget usjenert med flotte rekreasjonsmuligheter like utenfor stuedøren. P-ROM:Vindfang, gang, soverom, ba stue med åpen kjøkkenløsning.


Innredning bestående av servant med skap og speil, dusjkabinett, WC. Stuen er meget lys med mange og store vindusflater, samt en fantastisk god takhøyde.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...