torsdag 23. november 2017

Fuktskader forsikring

Da er det ikke sikkert forsikringen din dekker det. Stadig tetter hus, mangler og feil i byggeprosesser og oftere ekstremvær gjør at mange boliger får fuktskader. Forskning viser at for høy luftfuktighet inne fører til .

Fuktskader i kjelleren kan både luktes, føles og sees. Vi har fukt på badet vårt, vært inne med fuktmåler og sjekket. Hvordan går vi frem med tanke på forsikring?


Fukt, råte og soppskader er blant de mest vanlige problemene i tvister mellom boligkjøper ved kjøp av bolig.

Denne typen skader oppstår gjerne som følge av . Fukt- og vannskader kan også medføre vekst av mugg. Fukt og mugg gir et dårlig innemiljø for alle som bor i huset, og kan medføre allergier og . Oppdager du sopp og råteskader på badet i huset du kjøpte for en stund siden, er det ingen hjelp eller erstatning å få selv om det er tegnet . For å vurdere om dette kan dekkes av din forsikring må du også kjenne årsaken til fukten. Hilsen Annita Magnussen, Advokat i Huseiernes Landsforbund. Bygger du bolig, bør du bruke materialer og konstruksjoner som er lite utsatt for fuktskader. Forsikringer dekker ikke fuktskader der man har . Kostnadene ved utbedring av vann- og fuktskader kan potensielt være høye, og det er viktig at ansvaret kanaliseres på et tidlig tidspunkt.


Våre advokater hjelper deg med heving, prisavslag og erstatning relatert til fuktskader og vannskader. Skjulte fuktskader i huset kan gjøre deg trøtt og forkjøla. Les også: Feil forsikring kan gjøre deg til gjeldsslave . Tryg har forsikring som dekker vannskader på bygning og innbo. En vannskadeforsikring for privatboliger er en del av Trygs husforsikring.


Selgers forsikringsselskap bestred kravet, og innhentet sin egen kostnadsvurdering. Også selgers takstrapport avdekket store fuktskader, og anbefalte å rive . Det er også oftere en dyrere forsikring (pga utvidet dekning), men det. Men hvordan skal man få sjekket at det ikke er skjult fukt i badet, før det . Vi garanterer å betale alle kostnader i forbindelse med gjenoppbygging av huset, uten fradrag for aldring og slitasje. Sjekk hva slags vannskader forsikringen ofte ikke dekker. Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og utbedre problemet.


De fleste standard villaforsikringer dekker ikke skader som skyldes at vann har trengt inn i boligen fra tak og . Er det noen andre som har erfaringer med protector forsikring? Jeg fikk derimot ikke en krone av de, jeg hadde fuktskade i kjeller, lite hjørne i kjellerstua som .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...