torsdag 25. januar 2018

Inspirasjon lite kjøkken

Plass på kjøkkenbenken Det viktigste i et lite kjøkken er at du har god plass på. Book et møte med oss og få ytterligere inspirasjon til et lite kjøkken – helt gratis . Har du et lite kjøkken og en stor kjøkkendrøm, gir HTH deg mange muligheter til å lage.

Med gode tips og ideer til inspirasjon kan man imidlertid komme langt. Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Innredningen og utnyttelsen av plassen spiller allikevel en vesentlig rolle på . Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å måtte svi.

Har du liten plass til rådighet eller kanskje en kjøkkenvegg til overs? Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Slik innreder du smart på kvadrat. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet.


Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å . Den er inspirert av Terence Conran, men bygd i en størrelse som passer. PEN LØSNING: Kjøkkenkroken er liten, men mangler ingenting. Det er mye som skal få plass på et kjøkken.


Se hvordan du kan utnytte plassen på best mulig måte.

Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene . Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Du skal bygge nytt kjøkken, og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene.


Her får du et knippe kule, koselige, stramme og gjennomtenkte kjøkken til inspirasjon! Her har vi brutt ned hvert kjøkken i enkeltkomponenter,. Lite, svart kjøkken med dører og skuffer i svart tremønster kombinert med glassdører i røkfarget.


Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Nede har vi et lite kjøkken til en familie på seks, og oppe har vi et annet kjøkken som vi egentlig ikke bruker. Et lite kjøkken kan gjerne være funksjonelt og hyggelig. Problemet med at kjøkkenet er for lite er ikke nytt.


Liten og nett sofabenk til kjøkkenet – integrert i kjøkkenbenken. Sjekk ut inspirerende bilder av barnerom hos Interiørinspirasjon. Hva som er stort og hva som er lite, er bare en oppfatning. Det som føles romslig for noen, kan føles trangt og innestengt for andre.


Trenger du ekstra inspirasjon så finner du masse kjøkkenbilder i vårt bildegalleri , eller du kan bruke vår kjøkkenplanlegger for . Savner du inspirasjon til innredning av kjøkkenet? Benkeplatene er laget av mm mørk kompositt med underlimt Cristalitevask. Vi har også din kjøkkendrøm på lager. Gå på oppdagelsesferd i garderobekatalogen vår og hent massevis av inspirasjon til .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...