mandag 12. februar 2018

Skifte vindu i block watne hus

Skal skifte vinduer på huset vårt, bygd i 1969. Det viser seg at vinduene er en integrert del av stenderverket (?). Utfordringen for meg er at foringen på vinduet er en del av stenderen i . Skulle hjelpe en kompis å skifte tre store vinduer i stua hans. Vinduene har dimensjon 120x1hver, og står tett inntil hverandre uten noen . Vi ønsker å bytte ut alle vindu i vårt nå år gamle Block Watne-hus.


Det er et tradisjonelt Block Watne hus, sokkel og første etasje. Snekrer vinduer , dører, trapper, og annet i verkstedet til egne byggeoppdrag og selger til andre. Begynner på det mest innviklede hus til da, ny legebolig på Moi.


Direktørskifte, Tore Rasmussen overtar etter Kåre Rasmussen. Block Watne har fått kjennskap til en mulig produksjonsfeil på en av vindusmodellene sine og ber eiere av deres boliger sjekke disse vinduene. Risholt brukte Block 1til sin forskning, en forholdsvis stor og populær enebolig fra Block Watne.


Mange 80-talls hus har store glassflater og da vil moderne vinduer også hjelpe godt på komforten, kaldras er ikke lenger noe problem. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et . I gamle vinduer kan alt skiftes ut – glassrutene, trerammene,.


Block Watne-arvingen vil bli gammel på landet: Mens andre flytter til leilighet når de blir. Gamle vinduer har det best om de males med det nesten alle hus ble . Vinduer og vegger er de mest lønnsomme delene som kan skiftes ut på de. Den populære sveitservillaen Block 1fra 1980-tallet kan bli vesentlig. En oppgradering av en slik enebolig kan omfatte hele huset eller bare . Og metoden, tror Andersen, er å henvende seg til kvinnen i huset. Men da må man altså ha litt større ambisjoner enn å skifte ut vinduer og . Jeg har et Block Watne hus fra ca 1979-i halvannenetasje, type bloc 28-81.


Jeg tenker å heve taket på et hus fra 1965. Jeg har kjøpt terrassedører og vindu som jeg skal bytte i huset. Huset er fra en tid da lånevilkårene gjorde det mulig å bygge litt større. Tidsvindu for ambisiøs energioppgradering.


Det økonomiske løftet som er nødvendig for å oppgradere huset til et ambisiøst ener- ginivå i ett. Flere har skiftet taktekking ettersom den har. Her snekrer de vinduer, dører, trapper, og annet i verkstedet til egne. Block Watne som produserer element (reisverk til vegg med vindu montert) helt. NorDan får pris for årets leverandør av Hellvik Hus.


Maler Male vegger, tak, vinduer, dører, listverk innvendig. Snekker Ønskes skiftet i Block Watne hus fra 197 terrassedør fra 80-tallet. Spørsmålet er om det i det hele tatt lønner seg å skifte . Vi bygger en modell av et hus som vi liker.


Vurder i skifte ut de gamle vinduer og ytterdører.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...