mandag 5. mars 2018

Oppussing av stabbur

Vi skaper et hjem, men vi har jo også et stabbur som skal tas innvendig,. Stabburet pusses opp Oppussing av stabbur Stabburet pusses opp . Restaurering og rehabilitering er spennende.

Laftetradisjonen i Norge har utviklet seg gjennom mange hundre år. Det er viktig å ta vare på gamle bygg. Første prosjekt blir oppussing av stabbur.


Der er det gjort MYE siden han overtok i 200 og dere har fått bli med på oppussing og restaurering av den gamle skysstasjonen.

Gamle kornbinger med bygg- og havrerester har gjort stabburet til en drømmeplass for mus (og pus). Etiketter: oppussing, rive, rydde, stabbur . BRA 10mEt fint 2etasje stabbur som det også. Eierne av det 1år gamle stabburet fant originale gulv og tømmervegger bak linoleum og plater. STABBUR: Stabburet på tunet har Haraldsen hentet i Kvam i Gudbrandsdalen. FØR OPPUSSINGEN: Slik så gården ut da Thor Haraldsen la . Nytt spennende oppussing prosjekt av et stabbur i Åsen :) Oppdateringer kommer etterhvert!


Stabburet var pill råttent - og etter oppussingen ble det både kontor, bibliotek og koseplass. Vi har gitt støtte til et stort spekter av prosjekter, fra stabbur til bygårder og industribygg.

Og bygget trenger ikke være veldig gammelt – i . Et gammelt stabbur på Botn i Haukeli trenger penger til oppussing. Få tilbud fra flere leverandører fra Roa. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. To ganger ba fylket Torkil Bjørnson fundamentere det verneverdige stabburet på gården.


Reaksjoner: Send dette via e-postBlogg dette! Lyssette stabbur - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg har kjøpt meg et småbruk på Møre, og det er mange oppgaver å ta fatt på, bl a . En loftsbygning må ikke forveksles med et stabbur, selv om det ikke alltid er lett å se forskjell. Tips og ideer fra andre som har renovert tilsvarende gammelt bygg.


Men selv om interessen for bevaring og oppussing er økende, er det fremdeles mange som er usikre på. Eks: Stabbur, smier, seterbygninger. Gårdens gamle stabbur ombygget til fritidsbolig ca. Har du et stabbur, seterbygning eller smie du ønsker å restaurere? Tveit Bygdemuseum Knarestad var opprinnelig en husmannsplass under Boen.


Eneste helt intakte husmannsplass med våningshus, stabbur . Lurer du på noe om Hvindenvegen 40? Fikk tatt bilder av stabburet vårt en av de nyydelige dagene i vinterferie (nå er tåka tett som bomull.). Maling av stabburet står også på vår to-do list, men ting tar tid.


Mye interiør og oppussing, og litt hage i tillegg :). Det er vel som en bekjent sa du begynner å bli voksen. Ja, jeg har fått mer og mer sans for det gamle, minner, affeksjonsverdi på gjenstander . Fint bilde av en koselig hage ,med flott stabbur og blomstring.


Aartun er ikke kjent med hva oppussingen kostet i de to leilighetene.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...