tirsdag 10. april 2018

Foretaksregisteret

Registrering i Foretaksregisteret skjer enklest ved å fylle ut skjemaet Samordnet registermelding i Altinn. Vær særlig oppmerksom på kravene til vedlegg og . Alle enkeltpersonforetak kan registrere seg i Enhetsregisteret.

Du har plikt til å registrere ditt enkeltpersonforetak i Foretaksregisteret hvis. Foretaksregisteret registrerer alle norske og utenlandske foretak i Norge, og skal sikre rettsvern og økonomisk oversikt. Utenlandske foretak som driver næringsvirksomhet i Norge eller på norsk kontinentalsokkel skal være registrert i Foretaksregisteret.


Starte bedrift, endre bedrift, bestill firmaattest og utskrifter, heftelser i kjøretøy, finn foretak, åpne data, stopp reklame, kunngjøringer.

Foretaksregisteret registrerer opplysninger om registreringspliktige og -berettigede norske og utenlandske foretak i Norge. Foretaksregisteret har ansvaret for registrering av alle norske og utenlandske foretak i Norge. Registeret skal sikre rettsvern og økonomisk . Foretaksregisteret er et register over norske og utenlandske foretak i Norge.


Ordet foretak er det juridisk korrekte begrepet for det man i dagligtale ofte kaller . Foretaksregisteret er et tilknyttet register til Enhetsregisteret, og inneholder mer utdypende informasjon om foretakene som f. For første gangs registrering i Foretaksregisteret skal det betales gebyr. Det kan også kreves gebyr for andre meldinger som skal registreres. I tillegg til enhetsregisteret vil en rekke organisasjonsformer ha registreringsplikt i Foretaksregisteret. Grovt sagt gjelder plikten for alle . Foretaksregisteret, offentlig register over norske foretak (selskaper, næringsdrivende stiftelser og foreninger samt enkeltpersonsforetak) og . Hva er Enhetsregisteret og Foretaksregisteret, og hva er forskjellen mellom disse to registrene.


Melding av selskapet til Foretaksregisteret. Selskapet skal meldes til Foretaksregisteret innen tre måneder etter at stiftelsesdokumentet er undertegnet. De aller fleste enkeltpersonforetak har ikke registreringsplikt, men alle aksjeselskaper må registrere seg i Foretaksregisteret. Næringsdrivende virksomheter vil også være registrert i Foretaksregisteret. Unntaket er Enkeltpersonforetak som ikke er registreringspliktige dersom de ikke . Frister for registrering i Foretaksregisteret.


For å være sikret gjennomføring innen årsskiftet må melding om vedtak om fisjon, fusjon, . Virksomhets- og foretaksregisteret (VoF) er Statistisk sentralbyrås (SSB) register over alle foretak (juridiske enheter) og virksomheter i privat og offentlig sektor i . Det kreves gebyr for registrering i Foretaksregisteret. Frister for å være garantert registrering før nyttår: Elektroniske meldinger: Melding om vedtak om fisjon, fusjon, kapitalnedsetting eller .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...