mandag 9. april 2018

Rengjøring av marmor fliser

Marmor er supertrendy, men også et sart materiale. Derfor er det viktig å vite hvordan du vasker det riktig. Har du en benkeplate eller et bord av marmor som har blitt ripete, matt eller gult? Marmor er dessverre et ømtålelig materiale som lett får riper, blir flekkete eller får sprukne kanter. Slik rengjør og vedlikeholder du marmor.


Marmor flis legger kvalitet og skjønnhet til ethvert hjem, men vedlikehold og grundig rengjøring er et must. Marmor leverandører og rengjøringsprodukter . Dette er hva du må tenke på hvis du vurderer marmor eller annen natursten i. I en familie der stenfliser av travertin prydet baderommet, var . Ikke fortvil om du har fått en flekk på benkeplaten i marmor. For daglig rengjøring anbefaler vi å bruke vann og mikrofiberklut, forklarer . Se hvor enkelt det er å rense og beskytte fliser og naturstein.


Rengjøringman keramiske fliser, skifer,marmor og annen naturste. I denne artikkelen skal vi ta for oss malte flater, marmor og naturstein. Ved å lese videre får du kunnskap om hvordan produktene er . Gamle flislagte gulv kan bli som nye.


Det finnes en rekke gode rengjørings- og vedlikeholdsmidler du kan. For rengjøring av marmorbenkeplater anbefaler vi å bruke en fuktig klut (mikrofiber), varmt vann og om nødvendig også et nøytralt (pH 7) eller . Eller har du kanskje prøvd å gnukke marmorflisene på badet rene med Jif baderom. Cillit Bang mattet i tillegg ned emaljerte fliser, . Men, det er jo en marmorflis og i dag hørte jeg at marmorflis IKKE var. Et grovrengjøringsmiddel som rengjør flisene før behandling,.


TopFinish, Steinfix eller TD Marmor og Natursteinimpregnering. Spesialverktøy for mur og flis er distributør for Gulvdoktor i Norge. Middelet egner seg også ypperlig til rengjøring av vinyl, linoleum og parkett. Akemi har et bredt produktspekter for å rengjøre og beskytte naturstein og. Dette er et bilde av Carraramarmor med naturlig overflate.


Mange velger å legge et eksklusivt steingulv, som være seg kunststeinfliser, granittfliser eller skifer. Hyppig bruk sikrer at det ikke oppbygges . Hvordan rengjør og behandler man keramiske fliser, skifer, marmor og annen naturstein? Issuu is a digital publishing platform that makes it . Vasketabben gjør flisene fettete og enda mer skitne. Daglig rengjøring skal utføres med pH-nøytralt vaskemiddel, mens.


Marmor for eksempel er et ekstra sårbart materiale som må vaskes med pH-nøytralt middel, sier hun. Har du eddik i skapet, kan du enkelt rengjøre komfyr, rustfritt stål,. Det er få ting som er vakrere enn en skinnende benkeplate i marmor eller granitt.


Dette er forøvrig nok en god grunn til ikke å ha fliser på kjøkkengulvet. Eddik er nemlig litt av en superstjerne som rengjøringmiddel. Les også: Slik fikser du de gamle flisene selv .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...