mandag 16. april 2018

Vvs dagene 2015

VVS-dagene 20satte besøksredkord med over 11. VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Nord-Norske VVS-dager er en årelang tradisjon for vvs-bransjen i landets nordligste regioner, og i år er det Bodø som er vertsby, den 23.

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen. Fremtidens bygg, og en bærekraftig utvikling har vært den røde tråden på VVS-dagene 2014. VVS-dagene er skandivavias største fagmesse innen VVS-teknikk, og arrangeres i regi av VVS-Foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm . VVS Dagene 20is organized by Norges Varemesse - VVS-dagene in Lillestrom Norway at Norway Trade Fairs held from 17-Oct-20to 19-Oct-2015. Messe, utstilling, kongress, events, arrangement, messekalender.


Prosjektleder for VVS-dagene 201 Henrik Sakshaug (t.v) med Thor-Jostein Egeland daglig leder i VVS-foreningen. Se alla våra nyheter i vår monter C05-02. Se alle våre nyheter i monter C05-02.


Nye kanalrenner, radontetting, sandfangsrenne, . Vi deltar på VVS dagene 20på Norges varemesse med produkter innen avfukting, befuktning, stålskorsteiner og ventilasjonstårn i stål. Selv om kalenderen viser desember 20og det er måneder til VVS-dagene 20åpner dørene, er det hektiske dager på arrangørkontoret. De NORD-NORSKE VVS-DAGER 20ble avholdt i Mo i rana med et spennende fagprogram, gratis utstillermesse, ledsagerevent for damene og en skikkelig . VVS-dagene 2016: Flere messearrangører har opplevd sviktende oppslutning.

VVS-dagene 2016: – For første gang har vi stand på VVS-dagene, og på Lillestrøm vil vi fokusere på nye og oppdaterte produkter, med . VVS-dagene 20nærmer seg, besøk vår stand (plass C05-09) for en hyggelig rustfri prat. The VVS-DAGENE has evolved from being a national exhibition to become an. NS 3031:2015– hvordan NS30benyttes i beregninger i dag, kontra hvordan det kan bli etter 2015.


Enova og vi oppfordrer alle som jobber med varmepumper og annen fornybar energi til å ta turen innom VVS-dagene 2016. Dates venues for VVS-DAGENE 20- HVAC Exhibition. På årets VVS-dagene, som er fra 19. I denne traileren vil vi vise dere Vaillants store utvalg av ulike produkter . NPG hjelper deg med standløsningen til VVS-dagene slik at den får et tydelig og klart budskap med god eksponering av dine produkter. Nord-Norske VVS-dager 20Bodø 23.


Nord-Norske VVS-dager samler årlig VVS-bransjen i landets nordligste regioner til fagmesse, foredrag . Mye oppmerksomhet rundt Blueco under VVS Dagene. Kaimann Nordic fikk vist frem mange av sine produkter under vvs-dagene, . VKE vil har egen stand på VVS –dagene. Her kan du møte administrasjonen og representanter for . Uponor på besøk hos Waterguard under VVS Dagene. Norske Rørgrossisters Forening (NRF) stilte på VVS Dagene med tydelig oppgraderte løsninger til glede. VEX40moduloppbygde luftbehandlingsaggregater.


Nord-Norske VVS-dager er et årlig arrangement som går på rundgang mellom byene Mo, Bodø, Harsta Narvik og Tromsø. Avtale med Vitrek for salg av elektriske sikkerhetstestere, .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...