fredag 1. juni 2018

Nille halloween

Halloween har blitt en stor begivenhet for mange, også i Norge. Kle deg ut og pynt til Halloween – la deg inspirere her! Vi har stort utvalg av kostymer, tilbehør, sminke og effekter så du blir den skumleste og kuleste i gata.

Nille har alt du trenger for å fornye hjemmet, både til hverdag og fest: engangstallerkener til bursdag, puter til sofaen, løpere til . Stort utvalg av kostymer, godteri, tilbehør og dekorasjoner – alt som gjør halloweenfesten perfekt. La oss først ta litt om historien til Halloween: Visste du at det norske navnet på Halloween er Allehelgensaften?

Nille har det beste knasket til Halloween! Masse deilig godteri får du i Halloween-butikkene våre, sammen med et stort utvalg kostymer, effekter og pynt. Ikke alle er like glad i Halloween og Knask eller knep, så for at alle skal få en fin dag deler vi noen uskrevne regler med dere. Halloween betyr gresskar i alle mulige former og fasonger.


Lær å lage gresskarlykt, bake gresskarpai, lage gresskarsuppe og riste gresskarkjerner. Smink deg som et monster, heks, zombie eller spøkelse til Halloween! Her finner du tips om skummel ansiktsmaling. Vår stylist gir deg gode tips før Halloweensminken skal på.


Se våre steg for steg bilder på hvordan du kan legge din . Det skal vi, og vi har satt oss som mål å lage tidenes halloweenfest. Da samler vi oss hjemme med venner og deres . Dramatisk og lekker Halloween-pynt får du hos Nille. Glitrende hodeskaller og masse stilige interiørprodukter i sort, sølv og skinnende glass.


Nå får du alle batteridrevne LED-kubbelys til , slik at du enkelt og rimelig kan lage skummel halloweenstemning uten. Lavpriskjeden Nille leverer artikler til både små og store anledninger, til hverdag og fest, men også alt man trenger for å skape den nifse . Halloween har vuxit i populäritet även här i Sverige, speciellt hos barn och ungdomar som går från dörr till dörr med “bus eller godis”. Nordmenn bruker skummelt mye penger på Halloween.


Halloween: Nille, BR-leker og Europris. HALLOWEEN: Takk, Nille og Europris, for at dere har gitt ungene våre en anledning til å glede seg, kle seg ut, leke og være litt rampete, skriver . Vi følger Halloween ut oktober, så er det rett over i advent, forteller Andreas Jacobsen, administrerende direktør i Nille siden våren 20til Oslo . Monica Kolaas (49) har dekorert til Halloween i Nille butikken på Xhibition, og er klar for økonomisk økning. Her har vi samlet de beste tipsene til Halloween 2015.


GODSAKER: Fredag hadde Nille stor Halloween-fest på hovedkontoret på Trollåsen. Her er noen av de ansatte klare som Non Stop-poser. Alle dine drømme produkter finner du hos oss i Importpris. Handle online på klær ,interiør produkter , leker til barn og mye mer. Nille Hønefoss har det du trenger, akkurat når du trenger det.


Når Halloween nærmer seg har vi alt til den store halloweenfesten, alt fra borddekking til . Nille følger året – er det farsdag, morsdag, karneval, valentine, midtsommer, skolestart eller Halloween, har Nille det som trengs for å skape den rette . Nille følger året – er det farsdag, morsdag, karnevaltider, valentine, 17. Halloween, kan du være trygg på at Nille følger med og har det du . Halloween Sminke - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Interiør, dekorasjon og pynt til både jul, halloween, fest og hverdag. Hos Nille på Trondheim Torg kan du finne det meste.


Nille følger året, er det farsdag, morsdag, karnevaltider, valentine, 17. Halloween, kan du være trygg på at vi følger med og har det du trenger .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...