torsdag 25. mars 2010

Interiørbutikk trondheim

Midtbyen har et stort utvalg av interiørbutikker. Mange av disse finner du kun i Trondheim sentrum. Interiørbutikker - interiør, møbler, garderobe, sofa, bor gardiner, møbelforretning, stoler, ba møbelbutikk, spisebord - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, . Røst er det nye tilskuddet i Olav Tryggvassons gate. Nordre gate 6: Mandag - lørdag: 10:- 18:00.

ROOMS er en litt annerledes møbel og interiørbutikk i Trondheim. Med interiørdesign, planløsninger og lidenskap til faget så ønsker vi å hjelpe kunden til å . Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter.


Kampanjen på flotte Eames Lounge chair og Grand Repos er nå inne i sin siste måned. Benytt deg av muligheten til et godt kjøp! Concret Interiør har alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper.


Speilet er utstillingsvare og må hentes i vårt showrom i Trondheim. Black White er et veletablert firma i gave- og interiørbransjen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...