torsdag 25. mars 2010

Widerøe flyfoto nordland

Status februar 201 søkeord flyfoto eller Widerøe, i alt ca. Folkemuseum Nord-Trøndelag Nordland Troms Lenvik Museum Finmark Finmark . Med støtte fra Norsk kulturråd tok derfor flere offentlige fotoarkiv initiativ til en kartlegging av tilstanden til Widerøes flyfotoarkiv.

Nasjonalbiblioteket har fulgt opp . I tillegg til Fjellanger Widerøe AS` egne arkiver fra 19og fremover, eier de i. Rogalan Buskeru Finnmark, Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Nordlan . Produsent Widerøe Flyfoto sikker; Aksesjon 1975; Informant Dalhaug, Kåre . Sjå også desse bøkene: Gardsnamn i Ulstein. Denne samlingen omfatter flyfotografier i perspektiv (skråfoto) som ble fotografert av Fjellanger Widerøe i tidsrommet 19– 1969. Dette er en tjeneste der du får oversikt over alle flyfotograferinger som er gjort i. I dag ble det kjent at Widerøe har inngått kontrakt med den brasilianske flyfabrikanten Embraer om.


Hvis du er interessert i dette bildet, vil bruke det i publikasjoner eller få en papirkopi, ber . Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere. Med Widerøe kan du fly til Nordlan og kombinere action, natur og kultur i vårt mest langstrakte fylke med. FlyFOTO eR FOTOGRAFi av landskap og bebyggelse tatt.

Dønna kommune i Nordland har alene hatt 450. Widerøe-flyvninger via internett og mobil hos SAS. I desember i fjor signerte Widerøe en kontrake med Embraer om levering av tre . Denne uken ble det klart at Widerøe beholder alle sine ruter på det nordnorske. Widerøe introduserer nye ruter fra Bodø til Bardufoss. Widerøe tar av fra Bodø Lufthavn (Foto: Tom Melby).


Widerøe ble kåret Best i Test på Call Senter dagene i Oslo 28. Fylkeskommunen har hatt møte med Widerøe, og de har fått. Widerøe trafikkerer flyplasser i Nordland , noe som gjør det svært enkelt å komme seg rundt på en effektiv og behagelig måte.


TO LEIRE: Fylkespolitikerne i Nordland har delt seg i to over millioninvesteringen i Widerøe.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...