onsdag 7. april 2010

Dør til bad

Driver å renoverer badet, alle vegger og gulv skal legges nytt. Holder på med å rette stenderne og montere nye der avstanden ikke er rett osv. Er døren til badet blitt skjev av fukt, slik at den er vanskelig å lukke?


Eller er den for smal når du skal inn og ut? Bytt den i så fall ut med en ny fuktsikker dør, som . Clever-line er en serie gode og fine dører som kan klare hverdagens strabaser. Om du vurderer å bruke den gamle karmen til en ny dør må du kontrollerer at den har snap-in hengsler.

Kjøp dører fra Byggmax og monter selv. Vi har alle dørene du kan trenge, både inner- og ytterdører i flere forskjellige materialer og alle er . Dersom det er på tide å gå til innkjøp av nye innvendige dører, bør du vite hvor i. Hvor massiv døren skal være er en smakssak, men til bad og . Ser det er mange bad som har en rist eller små hull i bunnen av døren. Her er det faktisk en del muligheter, ut over en helt glatt dør. Er det noen som vet om det er et krav å ha såkalt tilluft under f. Jeg ser for meg at vi må ha døren .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...