onsdag 7. april 2010

Svart kjøkken

Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Her har vi brutt ned hvert kjøkken i enkeltkomponenter,.

Lite, svart kjøkken med dører og skuffer i svart tremønster kombinert med glassdører i røkfarget. Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å. Alternativt halv vegg svart og over den en gråbrun farge. Vår glatte kjøkkenfront Solid har vunnet utmerkelsen Best i test, og finnes i en mengde farger med blank eller matt overflate.

Kjøkken med kjøkkenøy i svart – Metro. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Det er ikke alle kjøkken som er like enkle å innrede.


SE OGSÅ tips til å lykkes med svart kjøkken hos BoligPluss! Et svart kjøkken kombinert med lunt treverk, eksponert mur og hvite vegger gir kontrastene som trengs for å skape et varmt og innbydende rom. Knivskarp kontrast - helt uten fettete fingre.


Svart og hvitt - vanskeligere er det faktisk ikke å treffe tidens tren spot on. Et svart kjøkken utstråler eksklusivitet, . Marmor gir kjøkkenet et moderne og eksklusivt preg.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...