fredag 30. april 2010

Sandnesposten

Erik Thime gikk rett fra russefeiring på Randaberg til fast jobb i Sandnes mot slutten av 1980-tallet. Nå vender han tilbake med en Thime-out. Historien om Sandnesposten er på mange måter historien om en avis som har slitt i skyggen av flere storebrødre, og aldri helt klart å ta ut . Pressens Faglige Utvalg (PFU) mener Sandnesposten ukritisk formidlet PR-stoff og ikke merket kommersielt innhold tydelig nok. Sandnesposten er en avis som kommer ut hver tirsdag og torsdag i Sandnes i Rogaland. Avisen eies av Nordsjø Media og har åtte ansatte.


Sandnesposten, lokalavis i Sandnes, grunnlagt 199 utkommer to ganger ukentlig.

Lokalavis for Sandnes kommune, eid av Nordsjø Media AS . Pressens faglige utvalg mener Sandnesposten ukritisk videreformidlet PR-stoff om Sandnes Ulf, og ikke gjorde dette klart for leserne. Sandnesposten får smekk etter PR-artikler om . SANDNESPOSTEN er lokalavisa for Sandnes og gis ut tirsdag og torsdag. Driver også nettavisen Sandnesposten.


Avisa ble grunnlagt i 1990og eies av . Last ned PDF fil for å se presentasjonen av Port-Teknikk i Sandnesposten. En falsk konto på Twitter hetser Sandnespostens eiere i avisens eget navn, og oppfordrer leserne til ikke å klikke på saker bak betalingsmuren. Sandnesposten er også en del av annonsesamkjøringen Nordsjø Media Samkjøringen, som inkluderer alle avisene i Nordsjø Media, i tillegg til Rogalands Avis .

Sandnesposten publiserte fredag 28. Sandnesposten i dag en ekstrautgivelse . Fagområder Sandnesposten ansetter til. Steder hvor Sandnesposten har avdelinger.


En av 2forsider som kan sees på forsidene. Publikasjonen Sandnesposten er en avis og utgis av utgiveren Sandnesposten. Den første og siste utgaven av denne publikasjonen i arkivet er henholdsvis . Sandnesposten kommer ut på papir hver tirsdag og torsdag. Sandnesposten er lokalavisa i Sandnes. Hver tirsdag og torsdag kommer Sandnesposten ut til nesten 20.


Redaktør for Sandnesposten, Frode M. Gjeral understreker at han ikke blir stormannsgal av økningen. Stavanger Aftenblad har fortsatt over . Jamholt slutter som ansvarlig redaktør og daglig leder i Sandnesposten. See Tweets about #sandnesposten on Twitter. See what people are saying and join the conversation.


Daglig leder, Jørn Holmen (f 1958). Styrets leder, Ernst Andreas Eik (f 1954). Styremedlem, Else Berit Hattaland (f 1973).


Styremedlem, Eugen Hammer (f 1973). I 20gikk Sandnesposten med overskudd for første gang på mange år, i et marked som preges av nedgang og stor konkurranse.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...