fredag 30. april 2010

Takshingel levetid

Våre takshingel-produkter er enkle å legge, har en levetid på over år og produktgaranti på år. Takshingel kan brukes på både hus- og hyttetak, og du kan . Takshingel er ett meget velegnet taktekkingsprodukt for både egen bolig og feriebolig. Det er eksempelvis grunnen til at mer enn av alle hustak i USA er . Slik sjekker du og vedlikeholder takpapp og shingel.


Smøring av gammel takpapp har kun en levetid på 2–år. Shingel ble ofte benyttet som standard på hus fra 70- og 80-tallet.

Disse takene har begrenset levetid og mange er derfor modne for nytt taktekke. Takpapp eller shingel har som regel kortere levetid enn takstein. Her bør man ifølge Ramstad få en profesjonell til å undersøke taket etter 20-25 . Som underlagsbelegg for takshingel benyttes. VELGER DU ISOLA TAKSHINGEL, FÅR DU SIKKER FUNKSJON OG LANG LEVETID.


Icopals nye takshingel har skifer-utseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Det er raskt å legge og har lang levetid. Tekking med asfalt takshingel (2004-2004) 544. Bruksområde og erfaringer; Bruksområde; Forutsetninger; Levetid .

Dagens trykkimpregnering gir et vedlikeholdsfritt tak som i levetid konkurrerer med hva som helst av andre. Icopal Takshingel - enklere montering, lengre levetid Icopal Takshingel er ideell for hus og hyttetak. Den er lett å frakte og lett å legge - du kan gjøre jobben selv. Det er opplyst at taket er tekket om for ca år siden. Har forhørt oss med de som la taket.


De sier at dette taket, (shingel) har en levetid på år, . Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti vedlikehold og. Shingel lages av glassfiberarmert asfalt og takbelegg, og har lang levetid. DECRA kan legges på gammel takshingel.


Det er stormsikkert og uknuselig og har års levetid – derfor kaller vi DECRA for generasjonstaket. Takshingel har lang levetid og er rask å legge. Dette takdekket har en svært lav vekt når det er ferdiglagt.


Icopals nye takshingel har skiferutseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Forventet levetid på Icopal takshingel er over år. Betongtakstein har en antatt levetid på 50-1år; de fleste. Forventet levetid på dagens takshingel er ca år. Da kan takshingelens levetid i steder med krevende værforhold være nesten . Forventet levetid på dagens Icopal Takshingel er over år.


Ved å gjøre dette påstås en forlenget levetid av taket på 15-20år – vi. Shingel er flat mens takstein har bølger slik at en vil ikke få samme .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...