fredag 25. juni 2010

Glassplate på mål

Glassmester tilbyr et bredt spekter av glassplater tilskjært etter kundens egne mål til; glassbord eller som beskyttende glassplate opp¨å eksisterende bord osv. Vi kan levere de fleste type glass etter mål. Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv.

Kan bestilles i følgende kvaliteter: Herdet . Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering. Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål?

Eventuelt få en større glassplate kuttet til . Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Vi påtar oss de fleste oppdrag som gjelder glass, alt fra skifte av punkterte vinduer,. Speil leveres på mål, fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører . Glasshyller i butikker, › Ovnsglass. Glassrekkverk til verandaer, › kjøkken glass.


Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...