torsdag 30. september 2010

Candyking utvalg

I 19var Sverige et traurig land for de som liker godteri. Det var dårlig utvalg, posene var ferdigpakket og. Candyking har samlet det deiligste godteriet som kan oppdrives, og lar deg blande det akkurat slik du vil.

BufretLignendeCandyking har samlet det deiligste godteriet som kan oppdrives, og lar deg blande det akkurat slik du vil. På nyåret ble det bestemt at Candyking skulle ut av smågodthyllene til. CANDYKING: Testpanelet likte Candykings utvalg av gelégodteri.


Vi spurte hva folk likte best ved candy king og Nidar.

De som svarte at candy king var best sa fordi det er et så variert, godt utvalg av det de liker . Ekstremt stort utvalg, alltid ferskt godteri (veldig populært der). Meny eller mix:) Er så ufattelig lei av nidar og candy king. Saken om at Coop bytter leverandør av smågodt, fra Candyking til Nidar har generert hele 5kommentarer til nå og hele 60har stemt på . Fra 20leverer de kun smågodt til Rema 10i Norge.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...