torsdag 30. september 2010

Hvordan tømme toalett bobil

Tømming av bobil – campingvogn toalett. Det er en egen varsellampe på badet som viser når du bør tømme bobilens toalettank. Nye bobilbrukere lurer ofte på hvordan og hvor man tømmer bobil do.

Det du trenger å vite om vannsystemer, vanntanken, Gråvann, vinter og vann, og vinterlagring og vann i din bobil eller campingvogn. Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en .

Hvordan vet jeg når jeg skal tømme toalett-tanken? Tømming av toalettet er vel den minst delikate detaljen ved bobil-tilværelsen. Men hvorfor er det bare menn som gjør møkkajobben? Hva er vanlig, med tanke på toalettet?


Hvordan er det å tømme disse toalettene? Tømming av toalettet i en campingvogn er lekende lett. Jobben er å finne ut hvor du skal tømme.


Men det er bare en vanesak (både å bruke og å tømme den).

Flere mener bobil- og campingturister har for få tømmestasjoner der de kan tømme toalett-tankene. Dessuten finnes det ingen komplett oversikt over hvor i . Bobil-turistene blir desperate og tømmer septiktanken, enten i grøfta eller i. De har slike mobile toalett og spør om de kan få tømme det rett i . I Norge har vi nå ca 5tømmestasjoner for kjemiske toalett. Utenfor campingplasser er det svært vanskelig å få tømt toalett og spillvann. For de som ikke vet hvordan en bobil fungerer, kan jeg fortelle at bobiler som . Det er bare en liten kopp aske som skal tømmes en gang i blant. Dersom det hadde vært mulig å bestille bobilen uten toalett ville det blitt billigere.


Vann i bobil og campingvogn på vinteren. Noe vi ofte får spørsmål om er hvordan klargjøre bobil og campingvogn til vinteren, samt hvordan. Alle avløp har et vannlås, her er det vanskelig å tømme ut vannet, vi bruker litt . Dethleffs bobil, instruksjonsvideo.


Hvorfor spyler ikke toalettet helt rundt? Hos oss finner du det beste toalettutstyret på markedet. Max Fritid tilbyr blant annet populære toaletter fra Thetford og Dometic.


Norsk Bobilforening ønsker dere alle en riktig god påske.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...