torsdag 6. januar 2011

Jølstad drammen

Jølstad Begravelsesbyrå oppretter minnesider på alle oppdragene. Her bekjentgjøres dødsannonsen, seremonisted og eventuelt minnesamvær. Drammen Begravelsesbureau ble etablert helt tilbake i 18og er et av landets eldste byråer.

I to generasjoner ble byrået drevet av familien Skinnemoen. Vi i Jølstad Begravelsesbyrå benytter lokalkunnskap når vi bistår etterlatte og pårørende i forbindelse med et dødsfall. Denne funksjonen krever at du skrur på deling av din lokasjon i nettleseren din.


For å skru på lokasjonsdeling i nettleseren din, kan du se denne linken. I forbindelse med dødsfall, har vårt lokale kontor på Lier døgnbemannet vakttelefon og hentetjeneste. Ring oss ved behov for hjelp eller veiledning.


I samarbeid med Jølstad begravelsesbyrå, bistår vi ved gravferder i Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Hof, Hurum, Modum, Røyken, Sande og Svelvik. En dødsannonse benyttes for å si noe om de pårørendes forhold til den avdøde, samt bekjentgjøre tid og sted for gravferd. Kontaktinformasjon for Jølstad begravelsesbyrå Drammen Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...