mandag 31. januar 2011

Klorin farlig

Gå til Klor og hypokloritter - Klor Det finnes mange forskjellige klorforbindelser. Noen er svært farlige for helsa og miljøet, for eksempel DDT, PCB og . Jeg har begynt å tenke litt på at jeg kanskje vasker toalette litt for mye med klor.

Ved romtemperatur er klor en toatomig gass, Cl med gulgrønn. Denne oppløsningen er farlig og må oppbevares i sikker emballasje og . Vanlige blekemidler som Klorin inneholder varianter av klor som kan. Klorin skaper farlige gasser i møte med Salmiakk og rengjøringsmidler med sterke syrer.

Klorforbindelsen som brukes i Klorin og andre vaskemidler er ikke . Klorgass kan irritere slimhinnene og gi symptomer som kraftig hoste og pustebesvær. Gassen er gulgrønn med en stikkende, karakteristisk lukt. Disse produktene er så farlige at de bør være innelåst.


Maskinoppvaskmidler; Klorin; Grønnsåpe; Flekkfjernere med peroksider. Hvorfor er klorgass farlig mens klor brukes til vanlig i badebassenger o. Hva er forskjellen mellom klorgass og klor bortsett fra at den ene er flytende? Skal vaske noe jeg må bruke klorin på, kan jeg blande oppi litt ren grønnsåpe eller blir det krasj (farlig blanding)?


Klorgass kondenseres til væske (flytende klor) ved ca.

Klor kommer inn under betegnelsen farlig gods, UN-nummeret er 101 . Hvor mye klor kan man tilsette drikkevannet før det blir giftig? Kombinasjonen salmiakk og klor gir en kjemisk reaksjon. Andre leser eller hører i etterkant at det kunne vært farlig og kontakter oss på grunn . Klor er en naturlig forekommende grunnstoff.


Dette elementet er brukt i en rekke nasjonale og industriprodukter. Bruk av produkter som inneholder dette stoffet . Vi har noe sopp på betong gulv og litt nederst på veggen, om vi vasker med Klor for derretter og bruke sopp dreper er det en farlig kombinasjon . Nå som det går mot jul legger hun til at det er grunn til å advare mot å blande klorin og salmiakk. Vi ser at mange holder ut lenge mens de . Men dette kan være en farlig avgjørelse.


Blanding av rengjøringsmidler som innholder hypokloritt (Klorin) og ammoniakk (Salmiakk) danner . Sammen skaper klor og eddik en klor-gass som kan gi hosting, pusteproblemer og svie i. Blander du det med klor, er resultatet giftig og farlig.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...