mandag 31. januar 2011

Punktert vindu reparere

Et punktert vindu bør repareres omgående, men husk at det mest sannsynlig ikke er nødvendig å skifte hele vinduet. ProbleIsolerglasset er punktert, og årsaken kan være råte i bunnlista. Gamle punkterte vinduer blir helt grå inni dette å bore hull og vaske med noe stoff mellom er bare tull det utsetter bare problemet kanskje litt.

Vi kastet gjør det selv ut av vinduet, og sparte 50kroner. Et punktert vindu gir som kjent dårlig isolasjon og varmetap. Det er ikke hull igjennom hele vinduet men første laget.


Er dette noe jeg må bytte ut hele vinduet for?

Eventuelt hvilken pris tror dere jeg må . Hvalstad-paret skulle ha reparert fem-seks punkterte vinduer. Reparatøren skulle fikse seks vinduer, men ødela 29. Bransjen advarer mot såkalte reparatører av punkterte vinduer.


Har du et punktert eller ødelagt vindu? Vi reparerer vindusglass eller bistår med utskiftning. PUNKTERTE VINDUER BØR REPARERES OMGÅENDE.


Har et vindu som en fugl har fløyet inn i, og laget et bittelite hull, ikke større enn et par millimeter, fra utsiden og inn.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...