torsdag 27. januar 2011

Svane zefir intelligel

Svane Zefir og Svane Zenit er det nærmeste jeg har kommet det jeg som kiropraktor kan kalle ideelle madrasser. Dette skyldes bruken av IntelliGel, som . Svane Zefir kontinentalseng har IntelliGel på et lag av posefjærer, og gir ergonomisk korrekt liggestilling, minimalt mottrykk og noe mykere komfort.

Testvinnneren Svane Zefir er mykere enn Svane Zenit pga. Sengen har PluraSone Plus og IntelliGel. Hofter, skuldre og rygg får utmerket avlastning med Svane Zefir.


Din kroppsbygning og vekt spiller ingen rolle fordi madrassen har IntelliGel.

Prisen gjelder for ditt valgte varehus. Crevin Graphite, Pure overmadrass, wengefarget sokkel. IntelliGel er absolutt temperaturnøytral og oppleves verken kald eller klam når du ligger på den. Våre IntelliGel madrassmodeller Svane Zefir og . Du får en veldig god seng som du vil ha i flere år!


Har sett den i produksjon,og det er snakk om kvalitetsbevissthet ned på . Der har de ei motorisert Svane Zenit(eller Zefir, for en høvding ekstra). Les mer om IntelliGel, så får du noe forståelse om hva som gjør disse . Det er en Svane, men husker ikke lenger om det er Zefir eller Zenit.

Svane Zefir kontinental 180x2inkludert Svane Pure Elastec. Den trykkavlastningen en madrass med IntelliGel gir, gjør at du unngår hardt press mot .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...