tirsdag 22. februar 2011

Eddik mot mose på tak

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Det strides om hvor skadelig mosen er for taket, eller om det er mest av. Har du et tak som det stadig drysser blader, barnåler eller andre organiske stoffer over?

Da har du ganske sikkert også en del mose på taket, . I de fleste tilfeller er mose på taket bare et estetisk problem. I noen tilfeller kan mosen gi gode vekstvilkår for andre planter som frør seg selv - og . Mose på taket er et stadig voksende problem. Taket har ikke godt av å bli mosegrodd. Det gir ikke alltid så store skader, men mosen holder på fuktigheten og kan gi frostspreng når kulda setter inn - levetiden . GRESS OG MOSE: Ta tak i mose og ugress mellom belegningsstein.


Alt fra tips om kokende vann, eddik og sitronsyre til klor og gassbrenner. Eddik er en riktig multikunstner i hjemmet. Mange driver massiv kjemisk krigføring mot skitt og lort i hjemmet, og har et helt arsenal av . Finnes det noe lurt jeg kan gjøre for å fjerne denne mosen? Eg har mose på Sanda takheller og har godt te anskaffelse av Jernvitrol.


Røttene kan legge seg fint inni mur sprekker slik at det blir vanskelig å få tak i dem. Så salmiakk kan nok sikket også brukes mot ugress.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...