tirsdag 22. februar 2011

Levering ikea

Få varene dine levert på døra til en rimelig penge, og spar tid og krefter. Det handler om mer enn bare levering – du kan forvente profesjonell og høflig service, . Fortell oss hvilke varer du ønsker.

Deretter plukker vi varene på varehuset og transporterer dem hjem til deg. Vi vet imidlertid at vi alle har stunder der vi er slitne eller travle – og trenger en hjelpende hånd. Derfor kan vi hjelpe deg med alt fra montering til levering.


Plukk og levering, Plukk av varer fra varehuset gjelder alle møbler unntatt kjøkkeninnredning og artikler fra markedshallen.

Kjøkkeninnredning og artikler fra . Varene sendes fra IKEAs sentrallager i Sverige. Vi oppgir tidspunkt for levering i bestillingsøyeblikket. Få det nye kjøkkenet ditt levert på, eller la oss ta oss av både plukk og levering av ditt nye kjøkken.


Jeg bestilte en god del varer fra IKEA i Sverige og de ble kjørt helt hit . IKEA reklamerer med hjemkjøring for kr X. Er det bare å handle i vei og så etterpå henvende seg i skranken og få det . Postet dette på IKEA Furuset sidene deres idag. Ufattelig dårlig service av hjemleverings avdeligen hos dere igår.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...