fredag 27. mai 2011

Toll fra sverige til norge netthandel

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale prosent merverdiavgift (moms) når varen kommer til Norge . Husk at det er Tolletatens egne valutakurser som gjelder. I utgangspunktet er alle varer som importeres til Norge - og dermed også varer som du har kjøpt fra utenlandske nettbutikker - avgiftspliktige.

God hjelp til netthandelen får du alltid med vår. Du kan bestille og sende varer fra utlandet til Norge uten å betale en krone i avgifter. Kan man handle så mye man vil på nettet fra andre land i Skandinavia eller må vi betale toll for alt som koster over 2kr utenfor Norges . Fullstendig informasjon om hvilke varer som utløser tollavgift finner du. Norge, men det finnes noen unntak,. Når vi snakker om toll og netthandel, er det viktig å holde tunga rett i munnen.


Det betyr at dersom verdien av varen med frakt- og forsikring ikke overstiger 3kroner, kan du importere den til Norge uten å betale toll eller andre avgifter. Tags: fortolling netthandel Toll tollgrense tollregler. Det er tidspunktet varen kommer til Norge som gjelder, så dersom du.


Hvis du bestiller mange produkter hos en utenlandsk netthandel vil prisen fort. Fordi Sverige er med i EU er det ingen toll eller merverdiavgift på varer .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...