mandag 29. august 2011

Garderobemannen pris

CM-pris er et lavpristilbud vi har hele året. CM-prisen gjelder skyvedørsfronter med Stompa profil og kan bestilles med tre forskjellige dekorvarianter; hvit plate, . KOMPLETTE SKYVEDØRSFRONTER TIL FANTASTISKE PRISER Skyvedørsgarderoben forbindes oftest med soverommet eller gangen.

Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Vi ba om pris på den billigste løsningen med hvite dører. Kvik som har den billigste løsningen, tett fulgt av Garderobemannen.


Samme som noen andre skrev over her var Garderobemannen utrolig dyr.

Skikkelig bra jobb til en brøkdel av prisen. Vi kjøpte skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen i Åsane (Bergen). Når det gjelder pris, får man som regel det man betaler for.


Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra Garderobe-Mannen. Oppgi kode i butikken og få tilbudet. Les mer om alle mulighetene til å designe dine egne dører.


Jeg trenger en ide og pris på mitt walk-in, og tenkte å kontakte garderobemannen. Men ble veldig skeptisk når jegt dette firmaet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...