tirsdag 30. august 2011

Saltutslag mur

Saltutslag dannes når fuktighet kommer igjennom mur og krystalliseres på innsiden av kjellermurveggen. Saltutslag kommer utelukkende av fukt, og det skal bare en liten flekk til før du kan slå fast at du har et problem med fukt. Har du saltutslag på murvegg eller . Saltutslag på mur inne er ofte resultat av fuktgjennomgang fra utsiden. Murens utside må bli vannavstøtende først.


Kan virkelig saltutslag være så hårete? Smile ) Muren er spare-betong fra 195 på fjell eller hånd-sprengt fylling. Så bygget vi opp gulv og vegger igjen med plastikk mot muren - men med . Mur og betong er porøse materialer, en tredjedel er hulrom. Et annet synlig bevis på at noe er galt, er saltutslag på pussoverflaten.


Saltutslag: dannes da fuktighet kommer igjennom mur og krystalliseres på . Er muren malt med kalkmaling, skal du holde deg til kalkmaling etter at. For å bli kvitt saltutslag må du finne årsaken: Kanskje kan bedre ventilasjon i kjelleren .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...