fredag 28. oktober 2011

Adventskalender tips

Vi skal bruke milliarder på julekalendere i år. Her er tips til kalendere som både er gratis, billig – og bitte litt dyrere. Lurer du på hva som skal gjemme seg bak de lukene i adventskalenderen?


Er så vanskelig å finne på noe til tenåringen i hus - lego og småbiler er liksom ikke interesant mer. Har gavene klare, men trenger tips til hvordan. Tips til adventskalender gaver til gutt på mnd?


Lurer du på hva du skal legge i årets julekalender?

Lager du julekalenderen selv har du full kontroll - enten du velger pakkekalender eller aktivitetskalender. Her er tips til alternativ julekalender! Ekspert: For mange pakker kan ta bort gleden ved julen. Pakkekalender til kjæresten – tips. Dagens adventskalendertips er ideer til innhold i adventskalenderen til ektemenn, kjærester, samboere, . Mitt enkle tips er å lage aktivitetskalender for hele familien, sier Per Olav.


Få tips til hva du skal putte i julekalenderen til kjæresten, mannen, dama eller barna. Desember nærmer seg, og for mange betyr det julekalendertid. Butikkene bugner av ferdigkalendere med sjokolade eller leker i, men for .

Siljes ti tips til en kreativ julekalender. Fantasikalenderen: Tenk over hva barna dine liker å leke med. Liker de for eksempel å leke bondegård . Skal du lage adventskalender til noen i år?


Her er våre beste tips til hva den kan inneholde. Pepperkakehjerter som adventskalender Pynt fine pepperkaker og heng opp som adventskalender. Her er noen tips til deg som ønsker litt inspirasjon!


Noen som har noen kjappe tips til en julekalender til ei jente . Ikke bestemt deg for hvordan adventskalender du ønsker å gi til barna, kjæresten, en venn eller til foreldrene dine? Adventskalender er lett å lage selv. Og det er ekstra gøy å gi bort noe man brukt tid og omtanke med. En adventskalender kan du lage med noen enkle ting. Adventskalender-borg Dette er et fint prosjekt som hele familien kan lage sammen.


Jeg tok en tur på Pinterest for å få noen tips. Her får du tips på gaver til julekalender som gir hyggelige minner. Samtidig spares både lommeboka og miljøet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...