fredag 25. november 2011

Mspa strømforbruk

Kan man plassere spa-badet på hvilket underlag som helst? Oppblåsbart lokk som beskytter spabadet og er varme- og energisparende. Passer til alle runde modeller fra Mspa som rommer 12liter.

Strømforbruk i MARQUIS massasjebad. Vi har foretatt målinger over forbruk kWh på ett av våre massasjebad. Målingen er utført av et autorisert . Hei, Eg har nettopp innstallert et boblekar.

Varmekolbe 3kw, 6kw sirkulasjonspumpe. Noe strømforbruk har vi ikke regnet ut , men de 100-200kr som de reklamerer med på reklamene sine er ikke reelt vertfall. Jeg vil gjerne advare om og kjøpe Mspa silver clou Disse blir også solgt på netthandlen. For å komme i gang med Mspa trenger du å kjøpe et boblebad og et starterkit som du finner HER.


Du får også kjøpt en del tilleggsprodukter hos . Modell Salina, strømforbruk på 14- i måneden! MASSASJEBAD AS har sett seg lei på all løgn og bedrag om strømforbruk i Massasjebad bransjen. Denne informasjonen spiller kanskje ikke så stor rolle nå .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...