fredag 25. november 2011

Reparere sprekk i porselensvask

Vi har en helt ny vask på badet, men her om dagen mistet vi noe tungt på den slik at en bit på ca cmbrakk av. Tynne, kosmetiske sprekker på utsiden av toalettskålen kan du reparere med epoxy-lim eller silikon. Vask og tørk av området rundt sprekken .

Eg har ein litt slitt (små hakk og hårtynne sprekker i finishen) servant, som eg ikkje. Men det kan være at vask i annet materiale kan repareres. Slik reparerer du sprekker i toalettet.


Vask og tørk området rundt sprekken grundig.

Sprekken og området rundt må være helt fritt for fett og helt tørt før du . En hårføner er nyttig i porselen reparasjon både før og etter bruk av epoxy. Reparere sprekker i porselen er ingen enkel oppgave - det krever grundige . Det er ikke vanskelig å reparere sprekker med noen filler og noen verktøy. Vask sprekken for å fjerne smuss og fett. Bruk en husholdning renere å fjerne fett . Da jeg forlot leiligheten var det ingen sprekk eller hull i servanten.


Sprekk i servant - Hus, hage og oppussing - Diskusjon. Bufrethvordan å reparere en sprukket keramisk vask.

Fukt svampen og bruke hjørnet av svamp til å forsiktig tørke bort epoxy som omgir sprekk. Til tross for et kjøkken eller bad vask holdbarhet og motstand mot slitasje , sprekker er uunngåelig. Store sprekker er vanligvis vanskelig å reparere og må byttes . Jeg mistet noe i vasken på badet og det ble en liten sprekk i porselenet.


Mannen mener at det finnes noe man kan ha på, er det noen som vet noe om dette?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...