tirsdag 13. desember 2011

Mikrosement kjøpe

Nå kan du kjøpe mikrosement hos oss. Vi har alt du trenger for et perfekt resultat. Få betonglooken du alltid har ønsket deg!

Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og ble veldig fornøyd. Det har utseende til betong og er . Vi har laget en video som viser hvordan du kan legge mikrosement fra A-Å på våtrom og benkeplater. MIKROSEMENT​ er vårt desidert største produkt i øyeblikket.

På grunn av de helt spesielle egenskapene kan dette brukes nesten over alt, baderom, gulver, . Hei er det noen her som har erfaring med mikrosement på bad e. Mikrosement Murdekor AS er blandt Nordens fremste eksperter på mikrosement. Mikrosement - Betonglook - Dekorpuss. Marlene Rasmussen valgte mikrosement på badet.


Da Marlene Rasmussen og samboeren kjøpte nytt rekkehus for to år siden, hadde . I den forbindelse er mikrosement noe vi ser mer og mer av.

Les også: Derfor bør du kjøpe boligen brukt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...