mandag 12. desember 2011

Navnelapper til strikking

SySelv Oslo Syfestival på Thon Oslofjord Hotel i Sandvika. Vi skal vise frem produktene vi selger . Jeg har leeeenge siklet på slike lapper hvor det står homemade, laget av mormor, made by osv osv.

Jeg har veldig lyst til å merke det jeg lager . Navnelapper Merkelapper i stoff: Strykelapper, Sateng Vevde Navnelapper til å stryke og sy på klær. Merkelappene navnelappene leveres innen 24t; . Vevde sy-på navnebånd og navnelapper.

Perfekt til skoleuniformer, arbeidstøy. Mange som strikker, hekler og syr, og lager mye fint liker gjerne å sette på et. Helt enkle etiketter og vevde navnelapper kan man bestille til en . Alt innen navnelapper, strykefrie navnelapper, vevde navnelapper Designer Labels. Har en venninne som er veldig flink med håndarbeid. Hun strikker og hekler, og barna mine får ofte votter og sokker til bursdag og jul.


Dere som lager og selger egne klær har kanskje en egen logo eller merkelapp med navnet deres på? Svigermor er en reser på å strikke og vet . Tøymerker, Navnelapper, Merkelapper, Vevde etiketter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...