søndag 11. desember 2011

Støpe gulv med fall

Her ser du hvordan du bruker Weber Støpemørtel Ba en hurtigherdende mørtel som gir god. Skal støpe gulv på badet nå en av de nærmeste dagene. Det jeg lurer på er hvordan man i praksis gjør dette med å lage fall på gulvet.

Kanskje dersom det skal støpes betonggulv. Med fall i undergulvet så kan det være vrient og få et bra resultat når en legger avrettingsmasse. Sett stenglist oppå sluket og støpt hele gulvet 15mm høyere enn sluket.


Neste dag sliper du på fall rundt sluket med håndbetongsliper.

Tiende artikkel i serie om hvordan en selv pusser opp et baderom totalt. Nå skal vi støpe gulvet og samtidig lage riktig fall mot sluket! Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom. En nabo mente at cm er tilstrekkelig tykkelse på et garasjegulv, men vi har . Dette er en avrettingsmasse for alle gulv i. Dette er et spesialprodukt for enkel støping av.


Fordel massen utover gulvet, gjerne i striper som flyter sammen. Bygging av fall mot sluk kan utføres med Hey'di Express, alternativt Hey'di Rett på . Hey'di Rett på Gulvet Rapid kan belastes med vanlig gangtrafikk etter 2-timer, keramiske fliser kan.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...