torsdag 8. desember 2011

Ullpapp under laminat

Jeg ringte og snakket med Pergo, og den svenske damen jeg fikk på tråden, sa at det ikke var nødvendig å legge noe under gulvet fordi det var . Ser der er mange som oppgir å bruke ullpapp under parkett. Men under overflaten, som er en svært viktig del av produktet, befinner det seg. Nortett Ullpapp er et trinnlyddempende underlag for parkett og laminat o. På betonggulv legges en mm aldringsbestandig folie under ullpappen.


Dette underlaget gir økt gåkomfort og er lett å legge. Ullpapp er et underlag for parkett og tregulv, med begrenset trinnlyddempende egenskaper. Det kan også være ønskelig å få litt mer isolasjon under, eller montere. Eksisterende nålefilt er ypperlig som underlag, og erstatter parkettunderlag eller ullpapp.


Parkett, laminatbelegg og heltregulv (oppussingsgulv), som er under mm . Her finner du alt som er viktig å vite om parkett før og under montering. Et ujevnt undergulv gjør leggingen vanskelig og resultatet kan bli ødelagte. Ullpapp kan fortsatt brukes som underlag for parkett, men i dag finnes et.


Noen ganger er det forskjell på slagkloss til bruk for laminat og parkett.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...