torsdag 8. desember 2011

Male trapp svart

Her er noen tips til hva du kan gjøre med trappen din: 1. Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. I det nye huset vår er det en gammel trapp som er malt blå med røde kanter.

SVART var iallefall så utrolig utrolig fint. Noen som har malt furutrapp (inne) hvit? Har lyst å male trappetrinnene,men i hvilken farge.


Hvilken maling egner seg til trappen?

Bolig og oppussing › Interiør og oppussingBufret26. Vi skal pusse opp trappen som går fra til etg. I dette huset skal vi male trappen. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere . Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Hva gjør du egentlig hvis du har blitt . Male en lakkert furutrapp - trappa.

Hva tror dere om å ha en trapp med svarte trappetrinn og håndlist? Har en trapp som tvilsomt har vært gjort så mye meg siden byggeår 1995. Tenkte å male den hvit, og har allerede dradd over en runde med . Selve rosinen i pølsa var svarte aluminiumslister på kanten :).


Har lyst til å male trappen her hjemme også. Male andre underlag Male trapp Male laminat Male tregulv. Teknisk databla FDV-og HMS-dokumenter kan lastes ned på Scanox. Derfor vil vi pusse den ned og male etterpå.


Neste spørsmål: funker det med svart trapp eller blir det fort slitt og stygt? Hvorfor ikke male undersiden av trinnene? Sort trapp er håpløst og lite fint syns jeg. Jeg er en reser på oppussing, og stort sett har jeg utallige mer eller mindre gode idèer (til mannens glede og fortvilelse, hehe) Nå stå.


Male hvit og brun trapp svart, trappetrinn inne. Jeg endte med aa male trappa svart.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...