mandag 30. april 2012

Grønnsåpe sår

Må det være medisinsk grønnsåpe eller funker Zalo utblandet i vann? Har du prøvd å putte et infisert sår i grønnsåpevann? Jeg har fått litt verk i et sår, og mener å huske at grønnsåpe er et utmerket middel mot det. Har prøvd det med hell før, men det er så lenge siden . Og i alle fall ikke den samme som du bruker til gulvene!


Det svir ikke, har sittet halve sommern med en for i grønnsåpe vann, så jeg. Jeg har lært av sykepleiere at sår som væsker ikke skal tørkes. Men er det snakk om dype, sprikende sår eller alvorlige skader, bør man kontakte.


Er d ok m grønnsåpe eller er det gammel praksis? Det er svært basisk og vil bidra til mer pussdannelse i sår, noe som gjør at det kanskje ser . Sår skal behandles med omtanke og kunnskap slik at pasienten ikke utsettes for smerte eller. Grønnsåpe er svært alkalisk og skal derfor ikke brukes. Små kutt, sår og rifter og brannsår følger gjerne aktive feriedager - både for store og små.


Lær deg sårbehandling her, og vit når du skal . Flytende spesialsåpe ved bruk på irritert og sår hud samt til rensing av sår.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...