onsdag 30. mai 2012

Epoxymaling pris

Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Malingen kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende produsent av beskyttende malingssystemer.

Hadde tenkt å hvertfall smøre på epoxy eller polyurethan selv, etter at. Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv.


Sommerkampanje på epoxymaling til betonggulv.

Vi nærmer oss sommer, og lokalene skal trolig stå ubrukt en god . Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Våre produkter er meget konkurransedyktige på pris og ikke minst kvalitet og er enkle. To-komponent, løsemiddelfri, tykk epoxy film, for gulv med krav til belegg . Priser: Sigural tokomponentsmaling: 32- per sett: til sammen liter. Epoxy gulvmaling Sikafloor 2egner seg godt på gulv med normal til middels tung belastning, f. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater.


Epoxy-gulvmaling for mur og betong.

En to-komponents epoxy-gulvmaling med suveren slitestyrke og god kjemikaliebestandighet. Type maling: to-komponent epoxy; Overmalbar: timer; Anbefalt forbruk: 5-8mpr liter; Påføringsmetode: Rull el. EpoxyMaling er tjenesten for deg som vil legge et epoxy gulv til markedets beste pris. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud! Hvilken kostnad pr mregner man med på epoxy gulv?


Lurer litt på forskjellen på pris på flis kontra epoxy. Vi har et stort utvalg i interiørmaling av høy kvalitet. Finn akrylmaling, gulvmaling, våtromsmaling, oljemaling interiørbeis her. Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste.


Mange forsjellige design, tett og ikke minst lett renhold uten fuger. Hey`di Gulvmaling Råsterk til industrigulv og garasje.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...