torsdag 28. juni 2012

Avrette gulv med sand

Gulvet er sinnsykt ugjevt ,lurer på om jeg kan legge sand i de verste bølgedalene for å gi laminaten et nogenlunde gjevnt underlag? Avrette gulvet under laminat med sand ? Har du kanskje funnet en metode å komprimere sand på, samt som overflaten blir plan? Avrette sprukket betongulv - posted in Hus, hage og oppussing: Hei sann. Disse avløpsrørene ble stampet under med sand. Vi skal legge flytende parkett oppå eksisterende tregulv.


Neida, men jeg skal avrette gulvet i gangen vår. Dette er helt nødvendig på grunn av høydeforskjell på gulvet. Jeg har nå lest denne artikkelen fra ifi. Ofte er gulvflaten verken rett eller sammenhengende. Men for de fleste er avretting en oppgave som med fordel kan overlates til en godkjent . Tørt kjellerom 4Xmeter som heller 5cm fra den ene langsiden til den andre.


Kan tenke meg å innrede rommet og bruke sand som oppretting av gulvet. Antageligvis et resultat av ubehandlede gulv og sand. Weber gjør gulv- avretting enda lettere.


Vask fugene med sitronsyre og slip flisene med sandpapir.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...