torsdag 28. juni 2012

Dots knagg kopi

Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser! Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Tveit og Tornøe har designet knaggrekken DOTS som består av en familie på fem sirkulære knagger i ulike størrelser.

Knaggene kommer i ulike störrelser. Sett opp knaggene sammen, eller bruk de hver for seg. De karakteristiske knaggene Dots fra Muuto er en hyggelig og fyllende detalj på veggen, enten i gangen, soverommet, opp trappen eller på badet.


De runde myke formene er både praktiske og dekorative.

De karakteristiske knaggene Dots fra Muuto er en hyggelig og fyllende detalj på . The Dots er et sett med knagger som er dreiet av heltre eik. Dette unngår man med de store, runde knaggene i familien The Dots. Skal søke etter knagger på , har prøvd hook, knob og hanger, men det var ikke helt det jeg tenkte på.

Swims paraply utformet som en spaserstokk, 4kr. Dots knaggene kommer i tre ulike størrelser. Velg mellom liten med en diameter på cm, medium med en diameter på cm og stor med en . Vedlæg kopi af din ordre og skriv kort hvorfor varen kommer retur. Denne lille karakterfulle familien av knagger er en hyggelig og funksjonell veggdekorasjon.


Arranger de store Dots fritt i et hvilket som helst mønster. Denne knaggen på døra ble hengt opp på prøve for leeenge siden og har blitt hengende (ubrukt) siden. Dots`ene er jeg like fornøyde med enda.


Her er det store knotter i ask som egentlig er beregnet til knagger. Treverket i ask går igjen i parkett og andre detaljer i tre, . Velkommen til vår livstils butikk på Stabekk. Vi tilbyr et rikt utvalg av interiør artikler samt kjente designer klær for kvinner. Leiligheten: Denne tiltalende 3-roms leiligheten har romslig vinkelstue og stor balkong, og du kan nyte godt av å bo med marka på dørstokken og sentralt på .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...