torsdag 16. august 2012

Brukte vinduer østfold

Industriveien 5 15Moss (Østfold). Mottak og salg av bygningsmaterialer som vinduer, dører, metaller, ovner, takstein, treverk osv. Vi har nå 4brukte-vinduer fra Finn.

Skal ha noen vinduer til uthuset, og de trenger ikke være 3-lags akkurat. Oslo eller Østfol husker ikke helt. Hvite Vinduer Persienner MyeSarpsborg.


Det sosiale er viktig for oss og siden vi overtok bedriften i 20har vi etablert samarbeid med Fretex, Moss Voks, Kias, Østfold VGS og vært en del av NAVs . Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Gode tilbud på dører og vinduer på QXL. Jeg er på jakt etter en butikk som selger brukte dører og vinduer i østfold.


Jeg har forsøkt å litt, uten hell. På eiendommen på Solgård i Moss bokstavelig talt flyter det over av brukte gjenstander, vinduer, dører og annet som kan brukes på nytt. Kan jeg levere vinduer og må glass og ramme være adskilt?


Dekk både med og uten felg kan leveres til Østfold gjenvinning. Brukte gjenstander kan kjøpes via FASVO, som har utsalgssted på Ørebekk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...