torsdag 16. august 2012

Leppestift som holder lenge

Vil du ha en leppestift som holder gjennom hele julebordet uten at du. Den gikk helt til topps i VGs test av leppestifter som skal sitte lenge på . Mange leppestifter lover å sitte på i timevis – men gjør de egentlig det? MinMote tok saken i egne hender og testet tre leppestifter i ulike . Hvor lenge sitter en rød leppestift? Maya Vik er bare en av dem som sverger til leppestift både til fest og til hverdag. Kremet, matt leppestift som er påføres lett på leppene.


En rikt pigmentert leppestift som holder lenge, og som har mykgjørende og beskyttende egenskaper. Men det er noen som får det til, og Stylecaster har samlet tipsene som sikrer at leppestiften holder, i hvert fall til etter lunsj, uten at du behøver å . Jeg har lenge sett etter noen matte leppestifter, som også gir mykhet til leppene. Tror jeg har funnet en ny favoritt nude leppestift. Fine farger, du kledde dem :) Holder dem lenge? Leppestiftene er utrolig godt pigmenterte og selvom de har en matt finish er de veldig.


Den føles smidig og god på huden og holder lenge! Så her i tråden er jeg ikke på jakt etter de peneste fargene, men de beste merkene. De som holder lenge, og som tåler en drink eller to uten å .

Lipgloss eller leppestift som varer lengeinnlegg18. Leppstift som sitter lengeinnlegg1. Har du leppestift-dilla men fargen har sjeldent for å holde seg? Vi digger Carmex, som holder leppene myke lenge i kulda. NYX Matte Lipsticks er høytmasse pigment i den fyldige og matte formelen, som holder lenge.


Formelen glir lett på og holder seg der den skal. En unik og pleiende leppestift til sensitive lepper. Leppestiften kombinerer fantastiske farger, som holder lenge, med en fuktighetsgivende og mykgjørende . La Roche-Posay Novalip Duo er en innovativ og unik, pleiende leppestift til sensitive lepper. Holder lenge og har en fantastisk fuktighetsgivende og . Sett spiss på vinterens antrekk med en leppestift som denne. Denne fra Make Up Store har godt med fukt og holder lenge.


En suveren leppestift med masse pigmenter som holder lenge. Den glir fint og jevnt over leppene. Brukt veldig lite, har kvittering om ønskelig. Den kremede, matte formelen holder lenge. For Lips eller Defining Liner for Lips.


TVhjelper deg har testet long lasting-leppestifter. Leppestiften kombinerer fantastiske farger, som holder lenge, med en .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...