onsdag 8. august 2012

Kjøkkenøy inspirasjon

Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass, her spiser vi, omgås og lager mat sammen. På denne siden finner du noen av alle våre inspirerende . Lyst til å bygge en kjøkkenøy med god oppbevaring? Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro.


Her er Hjemmefikserne Carro og Karins guide til hvordan du bygger din egen kjøkkenøy steg for steg. Kjøkkenøy er en flott løsning som appellerer til sosial omgang på kjøkkenet. Her kan familien samles om matlagingen og gjester vente med en .

Bli inspirert av disse vellykkede eksemplene på kjøkkenøy i innredningen. Sigdal kjøkken - Line skuff kjøkkenøy. Våre designere har utarbeidet en rekke spennende nyheter til deg – se her. Praktisk kjøkkenøy og stlfull design . Så var det denna kjøkkenøya eg skal lage meg. Sitte å googla og søker på tips til forskjellige måter å lage dei på.


Se kjøkkenutvalget vårt – En romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...