onsdag 8. august 2012

Når åpner ikea ålesund

For å gjøre IKEA mer tilgjengelig for kundene våre i Møre og Romsdal, åpnet vi IKEA service pick-up point i Ålesund i januar 2016. Når du gjør en del av jobben selv, blir fraktprisen lavere. Finn freKlikk på linkene under henteadresse for å åpne kart.

Vi har egne IKEA Service Pick-up Points både i Tromsø, Ålesund og Skøyen. I juni åpnet vi den første i Tromsø, nå står Ålesund for tur. Når alt på plass setter vi igang med en reguleringsprosess. Ikea vil ansette rundt 2nye medarbeidere når varehuset kommer.


Rett over nyttår åpner Ikea service pick-up point i Ålesund. Det svenske varehuset skal åpne en ny filial på Moa i Ålesund. Det er uklart når varehuset på Moa vil åpne dørene, men hvis alt går etter . IKEA skal bygge sitt første varehus i møbelfylket Møre og Romsdal. I januar åpner vi IKEA service pick-up point i Ålesund.


Og da blir det enklere for deg å handle på IKEA: ow. Eva Vinje Aurdal saget over tømmerstokk og åpnet IKEA i Ålesund. Etter hvert skal Ikea åpne et varehus i Ålesund.


Når det står klart om noen år, skal Ikea-varehuset på Moa etter planen bli på 20.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...