torsdag 2. august 2012

Montering av avløpsrør

Ved montering av rør og rørdeler er det viktig å ta hensyn til systemets lengdeutvidelse (ca. 10-. mm). Rørtyper og føringsveier gir gode eksempler på føring av avløpsrør fra kjøkken, baderom og vaskerom, og viser hovedprinsipper for montering av røranlegget.


Generell monteringsanvisning for ulike plastrørsystemer.

EN 4for konstruerte avløpsrør av polypropylen. Ved montering av rør og rørdeler er det viktig å ta hensyn til systemets lengdeutvidelse (ca mm). Mål dybden til den aktuelle muffen . Montering med medfølgende klammer og gumminippel. Leggeanvisningen oppgir våre minstekrav til utførelse.


Pipelife leverer sadelløsninger for de fleste typer avløpsrør. I plastrøret skal sadelen monteres helt inn i røret for at den skal sitte fast. Slik monterer du Unidrain avløp, hvis du har betonggulv. Få vist trinn for trinn hvordan du monterer et Unidrain avløp når du har betonggulv.


Sådan renser du afløbet under din køkkenvask - Duration: 3:32. Bolius - Boligejernes Videncenter 3395. I tillegg vil han legge avløpsrør som kobles til eksisterende avløp.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...