onsdag 22. august 2012

Trestubbe interiør

Hei, håper alle har hatt en super dag ute i sommervarmen:) I sommer var jeg . Naturen vekker følelser, og det er nettopp dette interiør handler om. Trenden med å hente naturen inn i interiøret ser ut til å vare, så du kan trygt satse på en hjemmelaget stammekrakk.

En trestubbe har som regel ingen funksjon i hagen - hvis den har fått stå igjen etter at treet er hugget. Her får du se hvordan du kan gjøre . Interiøret har nå en miks av landlige, industrielle og moderne elementer. Denne saken sto først på trykk i Bonytt nr 2014.

Håndlaget trestubber, skjærefjøler, lysestaker og andre treprodukter som lages for hånd. Store stubber fra 8kr og oppover (avhengig av størrelse) Små . Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og. LOUNGEBORD: Lise Wolden planlegger å ha de nye bordene ute på verandaen i sommer, for en fin loungestil. Få naturen inn i stua med Bjørk stubbe fra norske Ygg Lyng.


Interiør har også vært blant interessene, og inspirasjonen til. Silje Vaniljeis - en blogg om interiør, mote, trender og inspirasjon. Jeg får veldig mange spørsmål om disse fine trestubbene pappa har laget . Når du kommer inn i hjemmet til Åse og familien kan du ikke annet enn å bli imponert og inspirert.

Når du tror du har sett alt, dukker det opp noe nytt som er kult . Interiørmessig spiller naturen en stor rolle med trestubber, skinn, horn og fjær i alle rom. Linn liker det vilt og naturlig og tiltrekkes mer av grønne . Den siste tiden har det ikke gått så mange tanker til interiøret, men igår fikk jeg endelig tatt å pusset ned overflaten på denne trestubben og tatt den inn i stuen. Solid laftmateriale pusset og malt. Egner seg som bor stol og annet interiør. Kathrine viser oss hvordan man lager flott interiør av et par stubber.


Du kommer nok også til å få lyst til å samle drivved langs vannkanten, når du ser resultatet . Jeg hadde ikke peiling på at tre-stubber var trendy. Som en julegavespøk pakket elektriker Tom-Christian Olsen inn en trestubbe. Lifestyle, interiør, Design feng shui.


Bring naturen inn med denne rustikke Naturlig trestubbe bord.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...