fredag 28. september 2012

Industri oppvaskmaskin brukt

Fint brukt oppvaskmaskin for storkjøkken selges. Jarle som står for salget har ingen mulighet til å svare på sms eller mail, så ring 474744for nærmere. Vi har nå 7Brukt oppvaskmaskin fra Finn.

Siemens oppvaskmaskin, brukt ca gang i uka i år. Denne ble kjøpt brukt i juni i fjor av oss og vi har brukt den i kun måneder. Vi kjøpte maskinen av Bergen Elektro og Kjøleservice AS . Rask og enkel levering med FINN småjobber.

Oppvaskmaskin Angelo Po KDDette er samme maskin som Metos Master 2. Lite brukt industriell oppvaskmaskin gir bort - førstemann til mølla. Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon vi utgir her og på div. Vi tar forbehold om at feil eller . Lurer på å gå for oppvaskmaskin beregnet for storkjøkken istedetfor vanlig. Våre storkjøkken oppvaskmaskiner er svært miljøvennlige. PREMAX-teknologien bak maskinene har blitt tildelt flere priser.


Oppvaskmaskin - thumbnail 0; Oppvaskmaskin - thumbnail 1; Oppvaskmaskin - thumbnail 2. For å oppnå god termisk desinfeksjonseffekt i en oppvaskmaskin må.

Et godt vaskeresultat er avhengig av at oppvaskmaskiner blir brukt og . Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Avløpsventil uten motor (verker av vanntrykk) Brukt bla. Electrolux, Nyborg og Wascator Dette er en universell vare som passer til mange forskjellige merker . ASKO profesjonelle oppvaskmaskiner er fremstilt av holdbart profesjonelt rustfritt stål, og alle modellene er ECO-modeller.


DSI Systemer AS - Nye og brukte maskiner, service og vedlikehold innen vask, tørk og. Vi fører et stort utvalg av oppvaskmaskiner i alle prisklasser! Ovner, Air-O-Steam Kjøling, Air-O-Chill Betjeningsvogner Servering og selvbetjening.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...