fredag 28. september 2012

Sette opp lettvegg selv

Når du skal sette opp en delevegg er det praktisk å lage en enkel skisse som viser hvordan du vil ha det før du går i gang. Skal du sette opp en vegg med dør i, . Panel på den veggsiden som ligger opp, kan også settes på hvis du ønsker det, men først etter at veggen har vært prøvereist og .

Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan bygge en lettvegg. Du kan bruke enten stål- eller trelekter i en skillevegg. Det ferdige resultatet blir stort sett det samme, men det er forskjell på pris og tidsforbruk.


Hver fredag fremover presenterer vi et prosjekt du kan gjøre selv. Sviller: Vi bruker en bunnsvill og en toppsvill i lettveggen. Mål opp taket og veggen med et langt vater for å få riktig plassering på toppsvillen. Sett inn en lettvegg akkurat der du selv ønsker det. Her har du et bildesøk på Lettvegg som er det du skal sette opp.


Selv er foretrekker jeg å plassere toppsvill (Planken i taket først), deretter . Sette opp halv lettvegg , tips til design? Pris på å sette opp en lettvegginnlegg6. Hvordan fjerne en lettvegginnlegg13.


Det er forholdsvis enkelt å sette opp en lettvegg selv, sier informasjonsleder Per Skogstad ved Norsk Treteknisk Institutt.

Det er som regel også billigere å skaffe materialer selv. Man må ikke søke kommunen om å sette opp lettvegg som en svarer deg. Slik setter du opp lettveggen helt selv.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...