mandag 29. oktober 2012

Bedriftsøket inkasso

Og hva gjør jeg om jeg får inkassovarsel på en faktura jeg ikke har fått. Dyre tilbud om hjelp mot svindelkataloger. Kommentarer - Ida Øverland Eriksen - Blogg.

Mannen i telefonen truet med inkasso dersom jeg ikke var villig til å betale. Vil bare hive inn at bedriftsøket nå har byttet navn til ALL MEDIA . Inkassoloven avgjør hvilke plikter og rettigheter du har når det kommer til inkasso. Mottar du et krav som du mener er feil, ta umiddelbart kontakt med den som .

Den siste uken har selskapet Bedriftsøket NO AS opplevd en telefonstorm fra. Dersom fakturaen til slutt går til inkasso, betyr det ingenting. Dersom de sender over saken til inkasso for videre inndrivelse, så tar . I Oslo ligger også firmaet som faktisk heter bedriftsøket. Den kan dermed ikke sendes til inkasso eller inndrives på noen andre lovlige . Ikke la deg skremme av ordet inkasso. Bedriftsøket har nylig prøvd å lure Haugaland Avløserlag, men klarte det ikke.


Inkassoklagenemnda er basert på avtale mellom Forbrukerrådet og Norske Inkassobyråers Forening. Har du betalt en svindelfaktura for en .

Bedriftsøket No AS (heretter BS) leverer ulike produkter i hovedsak relatert til. Mannen i telefonen truet med inkasso dersom jeg ikke var villig til å. De mener at bedrifter altfor ofte betaler falske fakturaer av frykt for inkassokrav eller betalingsanmerkninger. I saken er det et firma som kaller seg bedriftsoket. Disse folka bruker å true med inkasso m. Når en faktura er forfalt har skyldner kun krav på et inkassovarsel med dagers forfall og dette må sendes per post( jfr. inkassolovens §9), . Interessant bloggpost på GCI Communiques blogg i dag, om Bedriftsøket.


Det er neppe noen overraskelse for dem som leser min blog at . Bedriftsøket NO AS, Her kan du se deres svarbrev til oss hvis. Hei jeg mottok et inkassovarsel fra dere via Lindorff for tjeneste på . Da har de ikke lov til å sende den til inkasso. Nettkatalogen, Gul, Finnfirma, Kvasir og Bedriftsoket, men av en Thomas Hansen fra Finnalle sa . Når et krav er mottatt til inkasso og betalingsfristen i inkassovarsel etter § er løpt ut, skal inkassatoren sende skyldneren en skriftlig oppfordring på papir . Her finner du alle firmaene som har minst ett nummer i databasen.


Klikk på firmanavnet for en liste over alle numrene firmaet ringer fra.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...