mandag 29. oktober 2012

Male over saltutslag

Disse flekkene kan du ikke male over, og det hjelper ikke å børste vekk utslagene. For å bli kvitt saltutslag må du finne årsaken: Kanskje kan bedre ventilasjon i . Det er saltutslag punktvis på gulvet i kjelleren og på vegg. Jeg hadde tenkt å male over så det ser litt penere ut der nede. Jeg har vert ganske trygg på at dette var saltutslag, men i løpet av.


Saltutslag dannes når fuktighet kommer igjennom mur og krystalliseres på innsiden av kjellermurveggen. Saltutslag på mur inne er ofte resultat av fuktgjennomgang fra utsiden.

Murens utside må bli vannavstøtende først. Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og utbedre problemet. Vi har saltutslag og fukt i kjelleren, skyldes sannsylingvis at det er lenge.


Paulsson er oppgitt over hvor mange som bruker feil maling på. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur, er å male den med . Oppvarming og avfukting over tid kan nok rense opp en del da, men jeg ville ikke stolt på at det var nok til å drepe .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...